top of page

SURA is een duurzaamheidsbureau dat KMO's en grote bedrijven ondersteunt op hun weg naar een duurzame bedrijfsvoering. 

Sofie Rapsaet richtte in 2020 SURA op. Vanuit de overtuiging dat we een betere wereld moeten doorgeven aan de volgende generaties, werden diensten opgezet voor bedrijven die willen verduurzamen.

 

De kracht van bedrijven. 

Bedrijven staan centraal in de transitie naar een andere economie. Het zijn plekken waar technologieën, kennis, grondstoffen en vooral mensen elkaar kruisen. Innovatie is de motor van verduurzaming. Er is een serieuze portie ondernemerschap nodig als we met z'n allen de klimaatdoelstellingen willen halen. 

Katalysator

SURA stelt haar expertise en netwerk ter beschikking van bedrijven die de maatschappij duurzaam willen veranderen. We geloven in kleine duwtjes die een groot effect kunnen hebben. Het gaat voor ons om impact en verandering creëren. We doen dit door brede duurzaamheidsexpertise te koppelen aan kennis over subsidies in deze sector. 

Gedragen en in samenwerking. 

Een nauwe samenwerking met medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders is dé sleutel volgens ons. De uitdaging is té groot om alleen aan de slag te gaan. Bovendien valt er zoveel voordeel te halen uit gedragen oplossingen.  

Het team

_EK_8610_edited.jpg

Sofie Rapsaet

Oprichter.

Gedreven door geloof in een circulaire wereld die opbrengt. Enthousiaste doener. 

_EK_8687_edited.jpg

Wout Desloovere

Duurzaamheidsconsultant.

Ecotechnoloog met een passie voor nieuwe duurzame technieken. 

bottom of page