top of page
Zoeken
  • Louise Brille

Kom eens langs en leer ons kennen!

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2022

SURA IMPACT vind je in Urban Office, een inspirerende co-working plek aan de Kortrijkse Leieboorden. De koffie of thee staat er klaar, spring eens binnen als je in de buurt bent!Het team van SURA IMPACT groeide recent, tijd om ons even voor te stellen!

Dankzij een mix aan competenties en een gedeelde passie voor duurzaamheid, zijn we in staat om bedrijven in zowel technische, economische en juridische materie bij te staan.

Sofie Rapsaet studeerde Politieke en Sociale wetenschappen en Europese studies aan de KULeuven en werkte voor verschillende overheden en nadien als subsidieconsultant. In 2020 richtte ze SURA IMPACT op en wil bedrijven bijstaan in het maken van impact. Ze combineert sterke project management ervaring, brede thematische en subsidiekennis. Vanuit een passie om te creëren, te ondernemen en te veranderen ziet ze overal opportuniteiten en mogelijkheden om samen te werken.


Wout Desloovere volgde een internationale master in ecotechnology & sustainable development in Zweden en heeft een ongelooflijke passie voor duurzaamheid, klimaatsverandering en het milieu. De variëteit aan uitdagingen en oplossingen zorgen voor een continue kennisverdieping die hij graag deelt met anderen. Door bedrijven bij te staan in hun traject, wil hij zijn steentje bijdragen aan de duurzaamheidstransitie.


Louise Brille behaalde de Master in de Rechten aan de KULeuven en Master in Management aan Antwerp Management School en wil met een optimistische mindset bedrijven aanmoedigen om een positieve impact na te laten aan onze planeet. Ze is er dan ook van overtuigd dat bedrijven de stuwende kracht zijn voor een duurzame toekomst.42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page