top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSofie Rapsaet

Zomeroproepen

Bijgewerkt op: 28 jun.In een periode van regeringswissels zijn er klassiek minder oproepen. We lijsten even op wat wel mogelijk is:


De reguliere oproepen van Vlaio


  • In deze blogpost geven we een overzicht van de mogelijkheden per fase waarin je bedrijf zich bevindt. Alle kaders verstrengen de regels en steunen enkel nog als projecten een positieve impact hebben op de wereld.

  • Er is een wijziging in de Strategische Ecologiesteun: het drempelbedrag is verlaagd en meer activiteiten komen in aanmerking. Meer veranderingen zijn op komst, ook bij de Ecologiepremie+ en de Green investeringsteun.


Specifieke thematische oproepen


  • Design 4 circularity: Vlaanderen Circulair lanceert een projectoproep om innovatieve projecten in ecodesign te steunen. Minister van Omgeving Zuhal Demir maakt hiervoor 2 miljoen euro vrij.

  • Er is een derde call binnen het EU programma Interreg Vlaanderen-Nederland Crossroads: KMO's die samen met een Nederlands bedrijf een product of proces ontwikkelen of demonstreren, komen in aanmerking voor steun. Indienen kan tussen 26/8 en 4/10.


We doen een vrijblijvende subsidiescan bij bedrijven die inzetten op een duurzame toekomst en zien hoe de doelstellingen op die manier nog hoger kunnen worden gelegd.

Hou zeker onze linkedIn en blogposts in de gaten voor de laatste updates en opportuniteiten!
6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page